12 mei

12 mei

Ha allemaal,

Aanstaande vrijdag, 12 mei hopen wij, Cobie en Suzanne een inleiding te houden. We gaan het met elkaar hebben over rechtvaardigheid. We hopen vooral met elkaar over dit onderwerp na te denken. Als voorbereiding kunnen jullie het stukje over rechtvaardigheid lezen op http://abcvanhetgeloof.nl.

Het ‘ABC van het geloof’ zijn verhandeling over de benamingen van het zaligmakend geloof in alfabetische volgorde. In 1739 verscheen de eerste druk van Het ABC des geloofs. Comrie schreef het als een verkorte weergave van een aantal preken, die hij gehouden had over verschillende benamingen voor het geloof. Hij schreef: Het enige wat ik u dringend wil vragen, is op uw eigen hart gericht te zijn bij het lezen van elke omschrijving die van het geloof gegeven wordt. Dan zult u erdoor overtuigd kunnen worden of u de grote zaak van het geloof mist of er juist deel aan hebt. (…) En moge Hij al onze zwakke pogingen zegenen tot uw zaligheid! Dit boek kun je uiteraard kopen bij bol.com

We hopen jullie allemaal te zien!!

Laat een reactie achter