Kampinfo

Kampinfo

Ha allemaal,

Hier nog wat zinvolle info voor het kamp:

  • Als het echt niet lukt om 21.00u binnen te zijn, wil je dan een bericht doen naar Kasper of Gert Jan S? We zouden het erg waarderen als iedereen dan binnen is, om samen het kamp te openen!
  • Op camping de Wolfskuylen (Holtweg 9 Gees) zullen we overnachten in stacaravans. Per caravan zijn er vier eenpersoonsbedden en een tweepersoonsbed. Er liggen dekbedden en kussens op. Je moet dus je hoeslaken, kussensloop en dekbedovertrek meenemen. Als je al een idee hebt met wie je de caravan gaat delen dan kan je eventueel bedenken wie er tweepersoonsspullen meeneemt. Wil je dat risico niet lopen, neem dan een extra slaapzak mee.
  • De beheerders zijn erg zuinig op hun spullen. Ze hebben ons vriendelijk gevraagd om alles in de caravan te laten. Dus niet met tuinstoelen en bestek e.d gaan slepen. Ook hebben ze speciaal gevraagd om als je in een slaapzak slaapt en de dekbedden dus niet gebruikt die netjes in een kast of op een bed te leggen. Anders zijn de stoomkosten helaas voor ons. (voor jou dus)
  • De caravans staan een eindje van de gemeenschappelijke zaal. Het is serieus heel irritant als we bij elk onderdeel op elkaar moeten wachten dus geef een beetje gas met omkleden enzo! Kees heeft al een slim systeem bedacht om laatkomers te benadelen. :‑)
  • In de gemeenschappelijke zaal willen we geen telefoons zien! Dank u!
  • Mogelijk is het zwembad op de camping open. In iedere geval kan het goed zijn dat we vrijdagmiddag in de buurt van water zijn dus neem ook je zwemkleding mee als je dat wilt.
  • De boodschappen worden geregeld. Heb je je ingeschreven voor het inspirerende koffiemomentje dan rekenen we op iets eetbaars daarbij. En verder mag je dan je beste joke vertellen of een mooi citaat delen. Of niks. Wel prettig als iedereen iets van drinken, chips of chocolade meeneemt. (Aangezien dit luxeartikelen zijn is het geen bezwaar als je het vergeet, dan eten we alleen appels, bananen en groente. :‑)

Tot zover de antwoorden. Zijn er nog vragen?
Nee?
Anders graag per app naar Rieneke V.

Laat een reactie achter