6 Oktober

6 Oktober

Als je christelijk opgevoed bent kom je met de jaren steeds meer van de Bijbel te weten. Inmiddels heb je al best wat kennis van de Bijbel. Wellicht denk je twijfelend na over ‘moeilijke’ kwesties en dogmatische vraagstukken. Wat is er wel/niet goed en waarom? Hoe moet ik dit of dat uit de Bijbel interpreteren? De Heere vraagt echter geen kritische houding van ons. Hij vraagt eenvoud, nederigheid en vertrouwen.

Hij vraagt je te worden als een… kind. Jezus zegt zelfs: Als jij niét wordt zoals een kind, kun je het koninkrijk van God niét ingaan. Er valt dus veel te leren van een kind. Deze avond wordt er stil gestaan bij de eigenschappen van het ‘kind zijn’. De inleiding zal worden verzorgd door Corinda Meeuse en Johanna de Koning.

Allemaal welkom op onze tweede JV-avond. De deuren staan vanaf 19.45u voor je open.

 

Laat een reactie achter