17 November

17 November

‘Christen zijn is oké, maar bidden op het werk, nou, nee!’

Iedereen heeft er mee te maken; de confrontatie of combinatie tussen je christen-zijn en je christelijke of niet-christelijke omgeving. Hoe kan ik positief iets uitstralen van mijn christelijke identiteit? In hoeverre moet ik voor mijn geloof uitkomen en wanneer kan ik beter niet beginnen over mijn christelijke levenshouding? Dit zijn vragen die iedereen wel kent, denk ik. Wij, Janneke en Marieke hopen vrijdag 17 november D.V. een avond te houden waarbij we met elkaar zullen stilstaan rondom de vraag hoe wij als christenen moeten staan in deze wereld. Daarbij hopen we met elkaar na te denken, te praten en elkaar te helpen hoe we ons christen-zijn in de praktijk kunnen uitdragen. Allemaal hartelijk welkom, inloop 19:45u!

Laat een reactie achter