2 Maart

2 Maart

Op 2 maart hoop ik de avond te leiden. Deze avond zal ook wethouder Verloop aanwezig zijn. Eenentwintig maart zijn er weer gemeenteraadsverkiezingen en om deze reden wilde de wethouder ook komen. Om niet de hele avond in het teken van de SGP te zetten, hebben we de keuze voor het onderwerp: ‘Christen zijn in de politiek’ gemaakt.

Tijdens deze avond wil ik jullie ook de gelegenheid geven om aan de wethouder vragen te stellen. Dit kan over het onderwerp van de avond gaan, maar ook over de andere standpunten van de SGP.

Na dit gesprek wil ik de avond voortzetten met een aantal praktijkvoorbeelden uit praatprogramma’s. Vaak worden daar kritische vragen gesteld, ook over christelijke onderwerpen. De vraag die ik dan bij elk groepje wilt neerleggen is, wat zou jij doen?

Hartelijk welkom en tot dan!
Gert Jan Verweij

Laat een reactie achter